Vaření.czReceptyZelí v rajčatové omáčce

Zelí v rajčatové omáčce

Recept na dušené zelí trochu jinak.


2.91120x
30 min

Ingredience

cukr
sůl
30 gmáslo
50 grajčatový protlak
15 ghladká mouka
600 ghlávkové zelí

Postup přípravy

Zelí očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Zelí dáme do kastrolu, podlijeme několika lžícemi vody, osolíme a dusíme. Po chvilce přidáme rajčatový protlak zředěný trochou vody. Zatím si z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Jíšku přidáme k zelí a dusíme doměkka. Měkké zelí v rajčatové omáčce podle chuti osladíme a osolíme. Dušené zelí v rajčatové omáčce podáváme jako přílohu k pečeným nebo dušeným masům.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelí v rajčatové omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena