Zelený hrášek na francouzský způsob

Jednoduchá a rychlá zeleninová pochoutka. Recept na přílohu k hlavnímu jídlu.


3.173x
20 min

Postup přípravy

Zelený hrášek očistíme, krátce povaříme v osolené vodě. Stačí 5 minut, abychom zachovali většinu obsažených vitamínů. Povařený hrášek scedíme a necháme odkapat.

Na pánvi si rozpustíme máslo, přidáme hrášek a dusíme. Ochutíme cukrem a solí.

Zelený hrášek na francouzský způsob použijeme jako přízdobu k hlavnímu jídlu. Můžeme podávat i samostatně jako lehkou svačinu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelený hrášek na francouzský způsob

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.