Zeleninový salát s tuňákem

Vynikající zeleninový salát s kousky tuňáka a olivami.


3.0205x
30 min

Ingredience

sůl
1 kspaprika
1 lžícekečup
225 gtuňák v oleji
4 lžíceolivový olej
2 lžícevinný ocet
1 lžičkadijonská hořčice
280 gsterilovaná kukuřice
mletý černý pepř
150 gcukrový hrášek (mražený)
220 gsterilovaný chřest
6 ksoliva (plněná paprikou)
500 gbrambory (vařené)
česnekový prášek
kadeřavá čekanka
125 mlvývar (silný)

Postup přípravy

Hrášek přesypeme do síta, propláchneme pod studenou vodou a necháme roztát. Kukuřici a chřest scedíme. Papriku očistíme a nakrájíme na nudličky. Brambory oloupeme a spolu s olivami je nakrájíme na plátky. Rybu rozebereme na větší kousky.



Do vývaru přidáme olej, ocet, hořčici, kečup, trochu česnekového prášku nebo prolisovaný česnek a podle chuti zálivku ochutíme solí a pepřem.



Do zálivky přidáme zeleninu a nakonec i rybu a při pokojové teplotě necháme vše marinovat. Salát podáváme zdobený listy čekanky.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninový salát s tuňákem

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.