Jarní tuňákové rizoto

Rychlé a výborné rizoto s tuňákem a jarní zeleninou.


5.01x
25 min
1×

Postup přípravy

Pootevřeme plechovku s tuňákem v oleji, obrátíme do misky a olej necháme řádně odkapat. Na oleji osmažíme cibulku, přidáme tuňáka a necháme prohřát, občas promícháme. Přidáme směs jarní zeleniny - hrášek, mrkev na drobno, jarní cibulku nebo petrželku, sladkou kukuřici. Dobře promícháme. Rýži uvaříme libovolným způsobem, můžeme použít i rýžovar. Uvařenou rýži smícháme s připravenou směsí tuňáka a zeleniny, podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Jarní tuňákové rizoto můžeme ihned podávat. 


Neodolatelné recepty na rizoto: S kuřecím, zeleninou a pravé italské v krémové podobě


Rizoto je původně pravým italským pokrmem, který si žádá pečlivou přípravu a stanovený postup. Ovšem po Česku si jej připravujeme po svém - většinou v nekrémové variantě. Dnes se podíváme na ty nejlepší recepty, které u našich čtenářů bodují.


Neodolatelné


Recept na salát s tuňákem Vasco da Gama krok za krokem


Vyzkoušejte lahodný salát s křehkým tuňákem, který vás zanese do sluncem vyhřátého středomoří a rozvášní vaše chuťové buňky na maximum.


Recept

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jarní tuňákové rizoto

Zpět na recept