Vyzkoušejte lahodný salát s křehkým tuňákem, který vás zanese do sluncem vyhřátého středomoří a rozvášní vaše chuťové buňky na maximum.
Na přípravu salátu budeme potřebovat 1 hlávku ledového salátu, 80 g rukoly, 2 avokáda, 3 vejce, větvičku cherry rajčat, 1 menší červenou cibuli, 2 sklenice Tuňáka v olivovém oleji Vasco da Gama, hrst černých oliv bez pecek. Zálivku připravíme z 1 lžíce dijonské hořčice, 3 lžic olivového oleje, 1 lžíce citronové šťávy, 1 lžíce medu a soli a pepře.
Další skvělé recepty naleznete ve Středomořské kuchařce
autor Hamé
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.