Zeleninový pilaf

Zeleninová verze známého receptu.


5.011x
0

Ingredience

50 ghrášek
sůl
100 gmáslo
50 gbrambory
2 kscibule
50 gfazolky
50 gmrkev
200 grýže
100 gkvěták
0.5 lžičkymletý pepř
0.5 lžičkymletý zázvor
0.3 lžičkymletý hřebíček
0.3 lžičkymletý kardamom

Postup přípravy

Rýži uvaříme. Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky, 1 cibuli nasekáme najemno. Nakrájenou cibuli osmažíme na 2/3 másla dozlatova. Pak přidáme ostatní zeleninu a asi 10 minut dusíme. Přidáme rýži, koření a sůl. Zeleninový pilaf zamícháme a dusíme ve vyhřáté troubě, až je vše měkké. Nasekanou cibuli usmažíme na zbylém másle. Zeleninový pilaf ozdobíme smaženou cibulí a ihned podáváme.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zeleninový pilaf

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena