Zeleninový paprikáš

Z paprik, rajčat, smetany a vajec uvaříme dobrý paprikáš.


3.73x
35 min

Ingredience

70 gslanina
6 ksvejce
7 kspaprika
2 kscibule
5 ksrajče
0.2 lkysaná smetana
1 lžícečerstvá pažitka

podle chuti

sůl

podle potřeby

hladká mouka

Postup přípravy

Rajčata ponoříme krátce do horké vody a oloupeme. Papriky očistíme a nakrájíme na nudličky. Slaninu nakrájenou nadrobno vyškvaříme, přidáme na nudličky nakrájenou papriku, osolíme, podlijeme a dusíme doměkka. Pak lehce zaprášíme moukou a přidáme oloupaná a spařená rajčata, ještě podusíme, zalijeme kysanou smetanou a přidáme nasekanou pažitku. Vejce uvařená na hniličku dáme na talíř a polijeme paprikášem. Zeleninový paprikáš podáváme s opečenými krajíčky chleba.
user-icon

autor viluš

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zeleninový paprikáš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena