Zeleninový kotlík

Výborná varianta receptu na letní oběd či večeři.


4.712x
90 min

Ingredience

100 gslanina
1-2 kspórek
250 gmrkev
1 kskvěták
2.5 dlmasový vývar
400 gvepřová plec

Postup přípravy

Maso nakrájené na 3 cm dlouhé kousky zabalíme do tenkých plátků slaniny a zafixujeme špejlí. V hlubším kastrole maso důkladně osmažíme, trochu osolíme, okořeníme, přilijeme vývar a přikryté poklicí dusíme. Zeleninu očistíme a umyjeme. Mrkev nakrájíme na tenčí a pór na hrubší kolečka tak, aby se při vaření nerozpadli. Květák rozebereme na růžičky. Z masa vybereme špejle a přidáme k němu zeleninu. Společně ještě chvíli vaříme. Zeleninový kotlík podle chuti osolíme, dochutíme a můžeme podávat. Zeleninový kotlík podáváme s čerstvým pečivem nebo klidně s brambory.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zeleninový kotlík

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena