Zeleninový džuveč

Recept na rychlé a nenáročné zdravé jídlo ze zeleniny.


5.03x
45 min

Postup přípravy

Brambory a zeleninu (například celer, květák, mrkev) oloupeme a nakrájíme na kousky. Rajčata oloupeme a nakrájíme také na kousky.

Brambory se zeleninou osolíme a chvíli dusíme. Mezitím na bešamel rozmícháme mouku v mléce, povaříme, osolíme a přidáme kousek rostlinného tuku. Když brambory trochu změknou, přidáme k zeleninové směsi rajčata, zalijeme řídkým bešamelem a dáme zapéct do předehřáté trouby.

Zeleninový džuveč posypeme sekanou petrželkou, pokapeme olejem a podáváme.

user-icon

autor EvaV


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninový džuveč

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.