Zeleninové karbanátky

Bramborové karbanátky se zeleninou. Jednoduchá a rychlá vegetariánská pochoutka.


3.264x
30 min
1×

Postup přípravy

Veškerou polévkovou zeleninu (mrkev, petržel, celer, pórek) očistíme . Mrkev a celer nastrouháme. Pórek nakrájíme na plátky a petržel posekáme najemno.

V odměrce rozšleháme vejce a doplníme vodou do 500 ml. Přelijeme do mísy, kde metlou na sníh vmícháme bramborové knedlíky v prášku a ovesné vločky. Ochutíme libovolným kořením a necháme 10 min odpočinout.

Poté přidáme pokrájenou zeleninu. Navlhčenýma rukama tvoříme z těsta karbanátky silné asi 1 cm a smažíme je na rozpáleném oleji z obou stran dokřupava.

Podáváme se zeleninovým salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninové karbanátky

Zpět na recept