Vaření.czReceptyZeleninová polévka se smetanovou kyškou

Zeleninová polévka se smetanovou kyškou

Jednoduchá polévka bez práce.


3.1122x
35 min

Postup přípravy

Brambory a zeleninu (mrkev, petržel, květák, brokolice) očistíme, případně oloupeme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Vše společně uvaříme ve slané vodě do měkka. Ve smetanové kyšce rozšleháme vejce, mouku a za stálého míchání zavaříme do polévky. Nakonec zeleninovou polévku se smetanovou kyškou osolíme, opepříme a můžeme servírovat.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zeleninová polévka se smetanovou kyškou

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena