Zeleninová polévka s těstovinami

Jednoduchá a rychlá polévka, kterou zvládnou i mladé kuchařinky.


4.17x
25 min

Postup přípravy

Kolínka uvaříme podle návodu "al dente". Zeleninu očistíme a opláchneme. Mrkev nakrájíme ozdobným nožem na kolečka, kedlubnu (i fialovou) na širší nudličky. Lusky hrášku překrojíme napůl, část cibulky nakrájíme nadrobno a část na kousky velikosti překrojených lusků hrášku.

Do vroucího zeleninového vývaru dáme na 10 minut vařit mrkev a kedlubnu. Pak přidáme lusky hrášku a cibulku, uvedeme znovu do varu a ještě 5 minut vaříme.

Kolínka slijeme a přidáme je do zeleninové polévky. Dochutíme solí a pepřem, popřípadě přidáme pár kapek oleje.
user-icon

autor .Renča.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninová polévka s těstovinami

Zpět na recept