Zeleninová pánev

Tentokrát uděláme radost vegetariánům a hospodyňkám, které nebaví dlouho vyvářet.


2.9834x
25 min

Ingredience

1 kscuketa
2 ksmrkev
1 ksbrokolice
1 kslilek
1 svazekjarní cibulka
200 grůžičková kapusta

podle chuti

česnek
sůl
zázvor

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Všechnu zeleninu (cuketa, mrkev, brokolice, lilek a růžičková kapusta) omyjeme a nakrájíme na stejně veliké kousky. Cibulky a česnek jen oloupeme, ale nekrájíme.

Tento pokrm bude nejlepší, budeme-li ho dělat v pánvi wok, kterou úplně rozpálíme s troškou tuku. Veškerou zeleninu hodíme do pánve a za stálého míchání restujeme asi 10 minut. Zelenina bude pěkně křupavá, ale také měkká. Pokud chceme, můžeme zeleninovou pánev okořenit zázvorem a osolit podle vlastní chuti, ale většinou je lahodná i tak.

Zeleninovou pánev podáváme teplou. Výborně se doplňuje s rýží nebo čínskými nudlemi.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninová pánev

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.