Zeleninová hořčice

Recept na jednoduchou hořčici, která je vhodná na topinky, tousty i k párkům.


4.611x
60 min
1×

Postup přípravy

Všechnu zeleninu očistíme. Zeleninu umeleme na masovým strojku. K zelenině přidáme sůl, cukr, hořčičné semínko a ocet. Vše povaříme asi 30 minut na mírném ohni. Ještě horkou zeleninovou hořčici plníme do čistých skleniček. Hořčici sterilujeme 20 minut při 80 °C. Pokud použijeme rajčata zelená, použijeme k nim papriku červenou a naopak. Feferonky můžeme nahradit kozími rohy.
user-icon

autor VERUNA


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninová hořčice

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena