Zelenina zapečená s bůčkem

Ochucené hlávkové zelí prokládané bůčkem a rajčaty zapékáme v troubě. Podáváme k bramborám.


3.0544x
45 min

Postup přípravy

Zelí jemně pokrájíme, promícháme s prolisovaným česnekem, sekanou cibulí, kmínem, pepřem a solí. Zapékací formu vymažeme sádlem a naplníme polovinou připraveného zelí, polovinou na plátky rozkrájeného bůčku, plátky rajčat a proužky paprik. Zakryjeme zbylým zelím, zalijeme trochou vody s několika kapkami worcesteru, poklademe zbylými plátky bůčku a v předehřáté troubě zapečeme. Můžeme podávat s brambory a petrželkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelenina zapečená s bůčkem

Zpět na recept