Vaření.czReceptyZelenina zapečená s bůčkem

Zelenina zapečená s bůčkem

Ochucené hlávkové zelí prokládané bůčkem a rajčaty zapékáme v troubě. Podáváme k bramborám.


3.0544x
45 min

Postup přípravy

Zelí jemně pokrájíme, promícháme s prolisovaným česnekem, sekanou cibulí, kmínem, pepřem a solí. Zapékací formu vymažeme sádlem a naplníme polovinou připraveného zelí, polovinou na plátky rozkrájeného bůčku, plátky rajčat a proužky paprik. Zakryjeme zbylým zelím, zalijeme trochou vody s několika kapkami worcesteru, poklademe zbylými plátky bůčku a v předehřáté troubě zapečeme. Můžeme podávat s brambory a petrželkou.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zelenina zapečená s bůčkem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena