Zelená fazolky na polský způsob

Další recept na rychlou přílohu, tentokrát v hlavní roli s fazolkami.


3.259x
25 min

Postup přípravy

Zelené fazole očistíme a v osolené vodě uvaříme doměkka.

Na pánvi si rozehřejeme máslo. Nasucho nebo na trošce másla opražíme strouhanku.

Povařené fazolky scedíme, upravíme na talíř, polejeme rozehřatým máslem a posypeme strouhankou.

Zelené fazolky na polský způsob podáváme jako teplý předkrm, případně jako dietní samostatný chod.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelená fazolky na polský způsob

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Polská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.