Žebírka

Výborné portugalské jídlo, které můžete připravit i ze skopových žebírek, podáváme s opečenými brambory.


3.0727x
45 min

Postup přípravy

Na tuku osmahneme polovičku pokrájené cibule a česneku, přidáme kečup, rajčatové pyré a med, sójovou omáčku, lžíci octa, sůl, pepř, hořčici a zázvor. Tuto směs na mírném ohni povaříme asi 10 minut. Žebírka omyjeme a vaříme ve vodě, od které jsme přidali bobkový list, zbylou cibuli, ocet, citronovou kůru, vaříme asi 20 minut. Uvařené maso potom vyjmeme, potřeme omáčkou a pečeme z každé strany asi 5 minut, stále potíráme omáčkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Žebírka

Zpět na recept