Výborné portugalské jídlo, které můžete připravit i ze skopových žebírek, podáváme s opečenými brambory.
- - | česnek |
- - | olej |
- - | sůl |
3 lžíce | ocet |
2 ks | cibule |
- - | hořčice |
50 g | kečup |
- - | hřebíček |
- - | zázvor |
- - | mletý pepř |
1 lžíce | med |
1 lžíce | sójová omáčka |
- - | pomerančová kůra |
250 g | rajčatové pyré |
- - | bobkový list |
1 kg | žebírka telecí |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena