Výborné portugalské jídlo, které můžete připravit i ze skopových žebírek, podáváme s opečenými brambory.
- - | česnek |
- - | olej |
- - | sůl |
3 lžíce | ocet |
2 ks | cibule |
- - | hořčice |
50 g | kečup |
- - | hřebíček |
- - | zázvor |
- - | pepř mletý |
1 lžíce | med |
1 lžíce | omáčka sójová |
- - | kůra pomerančová |
250 g | pyré rajčatové |
- - | bobkový list |
1 kg | žebírka telecí |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.