Telecí krk je ideálním pokrmem do chmurného podzimního počasí. Připravte si ho doma tak, jak jej doporučuje kreativní šéfkuchař Jan Kvasnička.
marináda | |
---|---|
300 g | cukr |
sůl | |
1 kg | rajčata |
1 kg | cibule |
pepř | |
2 l | drůbeží vývar |
1 kg | telecí krk |
omáčka | |
3 stroužky | česnek |
sůl | |
500 g | paprika |
2 kg | rajčata |
500 g | mouka |
500 g | cuketa |
500 g | lilek |
25 g | šalvěj |
pepř | |
1.5 l | kuřecí vývar |
1 kg | červená cibule |
autor office
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena