Vaření.czReceptyTelecí játra s petrželkou

Telecí játra s petrželkou

Telecí játra jsou obzvláště jemná a chutná. Jednoduchý recept na gril.


0.00x
15 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
2 lžíceolej
0.3 lžičkysůl
1 špetkapepř
2 plátkytelecí játra
2 lžícečerstvá petrželka

Postup přípravy

Stroužek česneku oloupeme a přímo jej vymačkáme do oleje. Přidáme pepř a petrželku, zamícháme. Telecí játra rozložíme, osušíme pomocí kuchyňského krepového papíru a potřeme po obou stranách marinádou z oleje a koření. Na grilovací rošt položíme hliníkovou fólii nebo ohnivzdornou formu odpovídající velikosti. Maso z obou stran grilujeme vždy 4 minuty. Potom teprve osolíme. Telecí játra s petrželkou podáváme s libovolnou přílohou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Telecí játra s petrželkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena