Zbytkový závin

Vše, co najdete v lednici, zapečené v listovém těstě.


3.159x
30 min

Postup přípravy

Nastrouháme zbytky sýrů a salámů na hrubém struhadle. Troubu předehřejeme na 200 °C.

Listové těsto vyválíme a položíme na plech. Potřeme jej kečupem a poklademe směsí sýrů a salámů. Pak těsto zabalíme jako klasický závin. Zbytkový závin potřeme rozšlehaným vejcem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 20 - 30 minut.

Upečený zbytkový závin nakrájíme a podáváme se zeleninovým salátem. Pro vegetariány lze náplň vytvořit ze směsi pórku, mrkve a květáku. Ostatní postup je stejný.

Zbytkový závin podáváme nejlépe horký.
user-icon

autor TOMZLUK


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zbytkový závin

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.