Zbytkový závin

Vše, co najdete v lednici, zapečené v listovém těstě.


3.159x
30 min

Postup přípravy

Nastrouháme zbytky sýrů a salámů na hrubém struhadle. Troubu předehřejeme na 200 °C. Listové těsto vyválíme a položíme na plech. Potřeme jej kečupem a poklademe směsí sýrů a salámů. Pak těsto zabalíme jako klasický závin. Zbytkový závin potřeme rozšlehaným vejcem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 20 - 30 minut. Upečený zbytkový závin nakrájíme a podáváme se zeleninovým salátem. Pro vegetariány lze náplň vytvořit ze směsi pórku, mrkve a květáku. Ostatní postup je stejný. Zbytkový závin podáváme nejlépe horký.
user-icon

autor TOMZLUK

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zbytkový závin

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena