Zapečený tuňák

Recept na výtečnou rychlou večeři.


5.04x
20 min
1×

Ingredience

1 kscibule
4 lžícemajonéza
8-10 plátkůchléb
2 konzervytuňák
1 balíčekplátkový sýr

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Nejprve přendáme maso tuňáka z plechovky do misky. Použijeme tuňáka v oleji nebo tuňáka ve vlastní šťávě. Dále si nakrájíme na drobno cibuli a přidáme ji spolu s majonézou, trochou soli a pepře do misky a vše pak důkladně promícháme vidličkou.

Na plech rozprostřeme pečící papír a položíme na něj rozpůlené plátky chleba, na které natřeme připravenou směs. Na vrch přidáme sýr natrhaný na menší kousky a dáme vše zapéct do vyhřáté trouby na 160 °C. Doba zapečení je závislá podle druhu trouby. Sýr musí lehce zrůžovět.

Zapečený tuňák by se měl nechat chvilku vychladnout a můžeme jej podávat. Zapečený tuňák ale chutná i studený.
user-icon

autor Mari


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečený tuňák

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena