Zapečený tuňák

Recept na výtečnou rychlou večeři.


5.04x
20 min
1×

Postup přípravy

Nejprve přendáme maso tuňáka z plechovky do misky. Použijeme tuňáka v oleji nebo tuňáka ve vlastní šťávě. Dále si nakrájíme na drobno cibuli a přidáme ji spolu s majonézou, trochou soli a pepře do misky a vše pak důkladně promícháme vidličkou.

Na plech rozprostřeme pečící papír a položíme na něj rozpůlené plátky chleba, na které natřeme připravenou směs. Na vrch přidáme sýr natrhaný na menší kousky a dáme vše zapéct do vyhřáté trouby na 160 °C. Doba zapečení je závislá podle druhu trouby. Sýr musí lehce zrůžovět.

Zapečený tuňák by se měl nechat chvilku vychladnout a můžeme jej podávat. Zapečený tuňák ale chutná i studený.
user-icon

autor Mari


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečený tuňák

Zpět na recept