Zapečený šmakoun

Jednoduchý recept, který je vhodný jak pro vegetariány, tak pro ty, kteří žijí zdravým stylem.


3.48x
10 min

Postup přípravy

Šmakouna si rozkrojíme napůl, namažeme jednu stranou kečupem, okořeníme bazalkou a osolíme. Vložíme plátek eidamu nebo plátky hermelínu. Přiklopíme druhou polovinou šmakouna.

Do zapékací mísy, kterou jsme vymazali olejem, dáme rajčata nakrájená na plátky. Položíme šmakouna a poházíme nakrájenou jarní cibulkou. Osolíme a okořeníme jakýmkoli dalším kořením. Šmakouna zapékáme v troubě při 180 °C asi 5 - 10 minut.

Zapečeného šmakouna podáváme s americkými brambory.
user-icon

autor P.cat


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečený šmakoun

Zpět na recept