Vaření.czReceptyZapečený řapíkatý celer

Zapečený řapíkatý celer

Nejjednodušší a nejefektivnější úprava řapíkatého celeru.


4.611x
30 min
1×

Ingredience

sůl
máslo
4 lžícestrouhanka
150 gčedar
pepř
1 ksřapíkatý celer

Postup přípravy

Celer rozebereme, oloupeme a nakrájíme na špalíčky. V hrnci přivedeme k varu asi litr osolené vody a špalíčky celeru krátce povaříme. Uvařený celer necháme v cedníku okapat, naskládáme ho do vymaštěné zapékací mísy, posypeme strouhankou, strouhaným čedarem a čerstvě mletým pepřem a dáme péct do předehřáté trouby na střední teplotu (asi 180 °C). Zapečený řapíkatý celer s čedarem podáváme samostatně jako lehký hlavní chod, nebo přílohu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečený řapíkatý celer

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena