Zapékaný řapíkatý celer

Recept na jednoduchý hlavní chod z řapíkatého celeru.


1.02x
35 min

Postup přípravy

Řapíkatý celer očistíme a nakrájíme na větší kousky, které vkládáme do osolené vroucí vody a uvaříme téměř doměkka.

Pekáček si vymažeme máslem, vsypeme scezené a okapané řapíky celeru, bohatě posypeme na jemno nastrouhaným parmazánem a poklademe kousky másla. Zapečeme v troubě vyhřáté na 200 °C dozlatova.

Zapékaný řapíkatý celer před podáváním posypeme nasekanou pažitkou a pokapeme citronem. Jako příloha se hodí vařené brambory či bramborová kaše.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapékaný řapíkatý celer

Zpět na recept