Zapečená skopová žebírka

Zapečená skopová žebírka mezi bramborami a cibulí.<br> Množství zeleniny a koření nechávám na vás a vaší individuální chuti.


3.0602x
0

Postup přípravy

Žebírka posekáme a napolo uvaříme v osolené vodě s cibulí, petrželí, celerem a libečkem. Brambory a cibuli nakrájíme na kolečka.



Do hrnce vložíme vrstvu brambor a cibule, opepříme, posypeme drobně nasekanou zelenou petrželkou. Na tuto vrstvu vložíme žebírka, osolíme, potřeme jemně utřeným česnekem a klademe další vrstvu brambor a cibule.



Pokračujeme stejným způsobem, až spotřebujeme všechny suroviny. Měli byste skončit vrstvou brambor s cibulí.



Zalijeme vývarem (kdo má rád, může zalít i smetanou) a dusíme pod pokličkou v troubě. Před dokončemím pokličku sejmeme a směs dopečeme bez ní.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečená skopová žebírka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena