Vaření.czReceptyŽampionové rizoto s hráškem

Žampionové rizoto s hráškem

Rizoto pro vegetariány z hub a hrášku s rýží.


4.719x
60 min

Ingredience

1 lžíceolej
sůl
2 plátkycibule
2 hrnkyvoda
1 hrnekrýže natural
0.5 hrnkužampiony
petrželová nať
0.5 hrnkuzelený hrášek

Postup přípravy

Zeleninu a houby očistíme. Cibuli nasekáme najemno. Houby nakrájíme na kousky. Ve vyšší pánvi rozehřejeme olej. Vsypeme cibuli a zpěníme ji. Přidáme žampiony a chvilku vše podusíme. Rýží propereme a navrstvíme na žampiony. Základ rizota zalijeme vodou a vaříme pod pokličkou asi 45 minut. Před koncem vaření opatrně vmícháme zelený hrášek. Žampionové rizoto s hráškem servírujeme s posekanou petrželkou.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Žampionové rizoto s hráškem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena