Zálesácké rizoto

Recept na jednoduchý oběd do přírody.


4.318x
30 min

Postup přípravy

Špekáček oloupeme a nakrájíme na kousky. Houby očistíme. Do ešusu dáme rýži, nakrájený špekáček a očištěné houby nakrájené na kousky. Stačí i babky neboli hřiby žlutomasé. Přidáme mletý kmín a vodu. Opatrně přivedeme k varu a podle potřeby dosolíme. Zálesácké rizoto je hotové do 30-ti minut.
user-icon

autor zdekun


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zálesácké rizoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena