Dezerty ze zakysané smetany: Nejlepší recepty na pečené koláče i chlazené zákusky
Zakysaná smetana má v domácí přípravě dezertů své čestné místo. Dezertům dodává vláčnost, jemnou nakyslost a krémovost. Jak ji správně použít, čemu se vyvarovat a které dezerty se zakysanou smetanou stojí za vyzkoušení?

Víkendové pečení: Tvarohové řezy jsou jemné, vláčné a pokaždé můžou být jiné
Na pohled jsou možná nenápadné, ale uvnitř váš čeká šťavnatost a spousta chuti. Tvarohové řezy si nehrají na velký luxus, přesto mizí z plechu rychleji než cokoliv jiného. Upečete klasické Míša řezy, řezy s ovocem nebo vrstvenou tvarohovou buchtu!
Ty nejlepší moučníky na víkend: Do 45 minut uděláte radost celé rodině
Palačinky, lívance, kynuté buchty, koláče s drobenkou, ovocné dezerty a voňavé sladké pečivo. Také se vám už teď sbíhají sliny? Vždyť co by to byl za víkend bez těchto pochoutek. Ale ne vždy je čas a chuť na zdlouhavé pečení. Dnes se zaměříme na rychlost a připravíme si nejlepší a zároveň nejrychlejší moučníky.
Autor:PISKOT




Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena