Vylepšená kefírovka

Recept na skvělou a jednoduchou buchtu.


4.98x
45 min
2×

Postup přípravy

Všechny suroviny na těsto smícháme, vypracujeme hladké těsto. Kefírové těsto nalijeme na vymazaný a krupicí nebo hrubou moukou vysypaný plech. Vložíme do trouby a pečeme při 170 °C asi 40 minut. Upečenou kefírovku necháme vychladnout.

Čokoládu na polevu rozpustíme a smícháme s zakysanou smetanou.
Vychladlou kefírovku potřeme marmeládou a čokoládovou polevou. Nakonec vylepšenou kefírovku posypeme kokosem. Kefírovku dáme vychladit do lednice.

Vylepšenou kefírovku nakrájíme a můžeme podávat.
user-icon

autor Swinga


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vylepšená kefírovka

Zpět na recept