Podobné jídlo jsem jedl při svém putování po Vietnamu, kde mi nesmírně chutnalo. Tohle je vylepšená verze receptu přizpůsobená českému prostředí a plná neskutečně dobrých surovin.
2 ks | cibule |
2 ks | rajče |
50 g | zázvor |
5 lžic | med |
5 ks | žampiony |
2 lžíce | sójová omáčka |
80 g | vlašské ořechy |
250 g | řapíkatý celer |
600 g | hovězí roštěná |
80 g | kešu ořechy |
4 lžíce | ústřicová omáčka |
500 g | jasmínová rýže |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
kari | |
chilli | |
skořice mletá | |
mletý pepř | |
mletá sladká paprika |
autor Petr Chreno
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena