Výborná krkovička

Velmi chutná krkovička jednoduše na cibulce a česneku.


4.47x
30 min
1×

Ingredience

1 lžícecukr
6 stroužkůčesnek
1 lžičkasůl
10-12 dkgmáslo
1 lžíceocet
2 kscibule
2 lžícekečup
1 lžičkapepř
1 lžícesojová omáčka
1 lžíceworchestrová omáčka
6 plátkůkrkovice bez kosti

Postup přípravy

Krkovici opláchneme, osušíme a dáme do pekáče. Na plátky masa poklademe na plátky nakrájenou cibuli a česnek. V kastrůlku si rozpustíme máslo, poté přidáme sůl, pepř, cukr, ocet sojovou omáčku, worchestrovou omáčku a kečup. Vše promícháme a rozlijeme rovnoměrně na plátky. Takto necháme maso uležet nejlépe do druhého dne. Pak upečeme do zlatova, nejprve s poklicí a později bez poklice, občas je potřeba podlévat.
user-icon

autor snorka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Výborná krkovička

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena