Voňavá jablečná povidla

Sezóna vrcholí, je čas připravit se na zimu. Voňavá povidla se budou hodit při pečení.


3.466x
150 min
2×

Postup přípravy

Zralá jablka oloupeme, omyjeme, umeleme nebo nahrubo nastrouháme, smícháme s octem, cukrem a necháme několik hodin rozležet.

Potom je za stálého míchání vaříme v širokém hrnci, dokud nezhoustnou. Ještě teplá jablečná povidla plníme do čistých, nahřátých sklenic, pevně přikryjeme navlhčeným celofánem a převážeme provázkem nebo uzavřeme šroubovacími víčky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Voňavá jablečná povidla

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.