Vol-au-vent plněné lososovou pěnou

Výborná chuťovka s rychlou přípravou, recept vhodný pro jakoukoliv oslavu.


5.04x
30 min

Postup přípravy

Nejlépe na páře uvaříme filé z lososa, které jsme předem opláchli a osušili. Připraveného lososa rozmixujeme se smetanou, vínem, špetkou soli a olivovým olejem.

Bílek se špetkou soli vyšleháme v pevný sníh a lehounce ho přidáváme k připravené lososové směsi. Nakonec do lososové pěny přimícháme pažitku nebo petrželku nasekanou na jemno, sůl a pepř.

Hotové vol-au-vent košíčky naplníme lososovou pěnou a ozdobíme třeba kaviárem. Vol-au-vent s lososovou pěnou podáváme vychlazené jako chuťovku. Recept vhodný pro slavnostní chvíle.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vol-au-vent plněné lososovou pěnou

Zpět na recept