Vláčné rizoto s kuřecím masem a zeleninou

Recept na rizoto, které je za chvilku hotové a hodně chutné.


1.01x
45 min

Postup přípravy

Uvaříme si rýži. Pokud vaříme rýži sáčkovou, sáček nejprve důkladně propláchneme ve studené vodě a dáme vařit do vroucí osolené vody. Vaříme, dokud neni rýže měkká. Jestliže použijeme rýži sypanou, tak si ji namočíme na 20 minut do studené vody, po uplynuti této doby vodu scedíme přes síto a rýži uvaříme podle návodu na obalu.

Čerstvou zeleninu očistíme a nakrájíme. 

Mezitím si na másle orestujeme větší mrkev s pórkem, přidáme trochu vody a zeleninu podusíme, dokud není měkká. V míse smícháme hrášek s kukuřicí i se šťávou z plechovky. Přidáme i podušenou zeleninu. 

Na pánvi osmažíme nakrájenou větší cibuli, přidáme kuřecí konzervu a lehce orestujeme. Maso přidáme do zeleninové směsi a na závěr přimícháme i uvařenou rýži. 

Vláčné rizoto s kuřecím masem a zeleninou posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vláčné rizoto s kuřecím masem a zeleninou

Zpět na recept