Vinná klobása s hráškem

Asi každý z nás má rád jednoduché, avšak dobré recepty. Troufnu si tvrdit, že toto je jeden z nich.


3.0120x
25 min
1×

Postup přípravy

Klobásy na konci upevníme špejlemi, osolíme, obalíme v hladké mouce a na rozehřátém oleji opečeme z obou stran dočervena. Poté je vyjmeme a přendáme do horké mísy, aby zůstaly teplé. Do vypečeného tuku přidáme máslo, zahustíme hladkou moukou, orestujeme, podlijeme vlažnou vodou a za neustálého míchání uvaříme hustou omáčku. Poté vložíme okapaný hrášek, zakapeme citronovou šťávou a podle potřeby dosolíme. Vinné klobásy na talířích přeléváme hráškovou omáčkou a servírujeme s bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vinná klobása s hráškem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena