Vepřový guláš s těstovinami

Vepřový guláš, česká klasika, která nikdy neurazí.


0.00x

Ingredience

směs

500 gvepřová kýta nebo plec
2 kscibule na osmažení
1 hrnečekolej
2 lžícečervená papríka

podle chuti

1 lžičkasůl a pepř na dochucení
1 lžícedrhnutá sušená majoránka

na ozdobu

1 svazekbylinky (pažitka, petržel)

podle potřeby

1 lžícemletý sušený česnek
1 lžičkagulašové koření
2 lžícepšeničná světlá chlebová mouka t 650

příloha

1 balíčektěstoviny

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji do hněda. Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme sušený česnek a červenou papriku. Maso promícháme a zprudka orestujeme na cibuli. Necháme zatáhnout, podle potřeby přidáme koření na guláš a podlijeme. Maso dusíme do měkka, přidáme majoránku a petrželku. Nakonec zahustíme chlebovou moukou. Podáváme s těstovinami.


Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši


Jsou pokrmy, které si bez knedlíku neumíme představit. Ale jak udělat opravdu dobrý houskový knedlík? Nebo máte raději vídeňský, karlovarský či bramborový? Na vydařené domácí knedlíky potřebujete ten správný recept, vybrali jsme pro vás ty s nejlepším hodnocením.


Nejlepší


Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem


Segedínský guláš je maďarská klasika mezi guláši. Každá rodina má určitě svůj vlastní recept na segedín. Tentokrát si ukážeme tradiční postup při vaření tohoto oblíbeného pokrmu.


Jako

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřový guláš s těstovinami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká