Vaření.czReceptyVepřové zelňáky na jehle

Vepřové zelňáky na jehle

Kysané zelí ochucené paprikou je zavinuté do plátků vepřového bůčku. Závitky se podávají na topinkách.


2.9579x
35 min

Postup přípravy

Kyselé zelí osušíme a na prkýnku ho paličkou naklepeme. Osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Bůček nakrájíme na plátky, do kterých zavineme zelí. Rolky osolíme a napíchneme na jehly. Při opékání je podléváme šťávou ze zelí. Pečeme doměkka a podáváme na topinkách.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové zelňáky na jehle

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena