Vepřové zelňáčky na jehle

Plátky vepřového bůčku plníme ochuceným kysaným zelím a pečeme na jehlách. Recept na výborný pokrm, který podáváme s topinkami.


3.0462x
45 min

Ingredience

600 gvepřový bůček
600 gkysané zelí

podle chuti

sůl
mletý pepř
mletá sladká paprika

Postup přípravy

Zelí osušíme v utěrce, rozložíme na prkénko a naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a posypeme mletou sladkou paprikou.

Bůček bez kosti nakrájíme na tenké plátky, do kterých zavineme zelí. Rolky osolíme a napíchneme na grilovací jehly.

Vepřové zelňáčky na jehle klademe na rozpálený gril a při opékání je poléváme vypečenou šťávou, pečeme doměkka.

Ještě teplé vepřové zelňáčky na jehle podáváme s topinkami.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové zelňáčky na jehle

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena