Vaření.czReceptyVepřové rizoto se zeleninou

Vepřové rizoto se zeleninou

Recept na rizoto s mrkví, hráškem a vepřovým masem.


3.01413x
45 min
2×

Ingredience

100 ghrášek
500 mlvývar
1 kscibule
1 ksmrkev
250 grýže
400 gvepřové maso

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme nadrobno, mrkev nakrájíme na kostičky. Maso nakrájíme na kostky. Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme na kostky nakrájené maso, osmahneme, zasypeme paprikou, podlijeme trochou vývaru, osolíme a opepříme. Směs chvíli dusíme. Potom přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a dusíme do poloměkka. Maso vydusíme na tuk, přidáme rýži, osmahneme, zalijeme vývarem a dusíme, dokud se tekutina nevstřebá do rýže. K téměř hotovému rizotu se zeleninou přidáme hrášek, podle potřeby ještě dolijeme vývarem a krátce podusíme. Vepřové rizoto se zeleninou načechráme vidličkou a podáváme se zeleninovým salátem nebo kompotem na oběd či večeři.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové rizoto se zeleninou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena