Vaření.czReceptyVepřové rizoto s hráškem a kukuřicí

Vepřové rizoto s hráškem a kukuřicí

Recept na jednoduché rizoto.


4.668x
45 min
21×

Ingredience

2 kscibule
sýr
grilovací koření
2 kssterilované okurky
1 konzervahrášek sterilovaný
500 gvepřové maso
3-4 ksrýže ve varných sáčcích
1 konzervasteilovaná kukuřice

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Cibuli nakrájíme na kostičky a na rozpáleném oleji osmažíme. Maso nakrájené na kostičky přidáme k cibulce a osmažíme. Vše zasypeme grilovacím kořením, asi polovinou sáčku, a smažíme doměkka. Pokud maso málo pustilo šťávu, tak malinko podlijeme, aby maso nebylo suché. Z velké konzervy hrášku a malé konzervy kukuřice scedíme nálevy. Okurky nakrájíme také na kostičky. V kastrolu nebo míse smícháme rýži, maso a scezenou zeleninu. Vepřové rizoto s hráškem a kukuřicí podáváme sypané sýrem.
user-icon

autor Posorka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové rizoto s hráškem a kukuřicí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena