Vepřové rizoto s hráškem a kukuřicí

Recept na jednoduché rizoto.


4.668x
45 min
21×

Postup přípravy

Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Cibuli nakrájíme na kostičky a na rozpáleném oleji osmažíme. Maso nakrájené na kostičky přidáme k cibulce a osmažíme. Vše zasypeme grilovacím kořením, asi polovinou sáčku, a smažíme doměkka.

Pokud maso málo pustilo šťávu, tak malinko podlijeme, aby maso nebylo suché. Z velké konzervy hrášku a malé konzervy kukuřice scedíme nálevy. Okurky nakrájíme také na kostičky. V kastrolu nebo míse smícháme rýži, maso a scezenou zeleninu.

Vepřové rizoto s hráškem a kukuřicí podáváme sypané sýrem.
user-icon

autor Posorka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové rizoto s hráškem a kukuřicí

Zpět na recept