Víkendové pečení: 5 nápadů, jak připravit božské vepřové
Vepřové dokáže být neodolatelně šťavnaté, křupavé i jemné zároveň - navíc bez velké námahy. Božskou vepřovou zvládne každý i ten, kdo nestojí v kuchyni příliš často. Potřeba nejsou žádné velké složitosti. Stačí trocha času, chuť a láska k vepřovému.
Rychlé jídlo z jedné pánve: Čína v 8 variacích
Rychlé a vděčné jídlo pro celou rodinu bez zbytečného nádobí a času stráveného u sporáku. Čína jako oblíbený pokrm, na který existuje nespočet receptů z vepřového, kuřecího i hovězího masa, lze však připravit i vegetariánskou verzi. Na přípravu nám postačí hluboká pánev.
Druhy kebabu: Döner a gyrosem zdaleka nekončí
Máte rádi kebab, ale nic moc o téhle pochoutce nevíte? Pak čtěte dál. Máme pro vás pár zajímavých informací, co je vlastně kebab, odkud pochází a na jaké druhy kebabu můžete narazit. On totiž není kebab jako kebab.

Autor:Dana




Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena