Vaření.czReceptyVepřové kotlety v sýrovém župánku

Vepřové kotlety v sýrovém župánku

Rychlá a jednoduchá příprava slavnostního obědu. Musíme však počítat s odležením 3 hodiny.


4.412x
35 min

Ingredience

4 plátkyvepřová kotleta (125g)

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl

těstíčko

2 lžícemáslo
200 gniva
1 ksstředně velká cibule
0.5 lžičkymletý bílý pepř
1 lžícecitronová šťáva
1 lžícesójová omáčka
2 lžícesmetana na vaření
1 lžíceworchesterová omáčka

Postup přípravy

Nivu vidličkou rozmačkáme a pak ji smícháme s máslem. Přilijeme smetanu a vymícháme do kašičky. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, citronovou šťávu, pepř, sójovou a worchestrovou omáčku. Vše dobře promícháme. Kotlety naklepeme, mírně osolíme a potřeme sýrovou směsí, spotřebujeme všechno množství. Necháme na chladném místě alespoň 3 hodiny odležet. Rozehřejeme dostatečné množství oleje a plátky opečeme po obou stranách doměkka. Vepřové kotlety v sýrovém župánku podáváme s vařenými brambory posypanými petrželkou a okurkovým salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové kotlety v sýrovém župánku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena