K vepřovému masu určitě ladí křen. Vyzkoušejte tento nenáročný recept na přípravu libových vepřových kousků masa v křenové omáčce.
250 ml | vývar |
2 lžičky | máslo |
1 ks | cibule |
600 g | vepřová kýta |
200 ml | smetana na vaření |
3-4 lžíce | křen |
podle chuti | |
---|---|
1 lžíce | cukr |
sůl | |
2 lžíce | citronová šťáva |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olej | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena