Vepřové kostky dušené na celeru

Recept z jednoho hrnce - dušené vepřové se zeleninou.


4.113x
90 min

Postup přípravy

Vepřové maso si omyjeme a nakrájíme na stejné kostky.

Celer si očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle.

Cibuli si oloupeme a osmažíme na oleji téměř dozlatova. K cibuli přidáme maso a důkladně osmažíme. Osolíme a opepříme.

K masu přidáme celer a osmahneme. Podlijeme vodou a dusíme asi 1 hodinu. Poté zahustíme zakletkou z vody a mouky, vaříme asi 25 minut.

Podle chuti ještě vepřové kostky přisolíme a podáváme s těstovinami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové kostky dušené na celeru

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.