Vepřové kostky s lečem

Recept na dobrý oběd nebo večeři, který se skvěle hodí k rýži a potěší milovníky zeleniny a vepřového masa.


3.02x
75 min
1×

Postup přípravy

Nejprve si nakrájíme maso (používám vepřovou kýtu). Osolíme, opepříme, zakápneme sójovou omáčkou (cca 3 lžíce) a trochou worchesteru (cca 1 lžíce).

Dále nakrájíme 2 větší cibule, osmahneme na olivovém oleji a přidáme maso,  můžeme ještě lehce posypat pálivou paprikou. Podlijeme hrnkem vody a necháme dusit. Až maso změkne, přidáme k němu 1,5 sklenice zeleninového leča. Povaříme cca 15 minut. Přidáme sůl, pepř a kečup podle chuti. Ještě trochu povaříme a můžeme podávat.

Vepřové kostky s lečem nejlépe chutná s rýží.
user-icon

autor Michaela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové kostky s lečem

Zpět na recept