Vepřové karbanátky se sýrem

Karbanátky podle tohoto receptu jsou šťavnaté jako nikdy! Vyzkoušejte, nebudete litovat!


4.820x
45 min
4×

Postup přípravy

Mleté maso smícháme s vajíčky. Rohlíky pokrájíme na malé kousky a namočíme v mléce. Nastrouháme půl obdélníku eidamu a přidáme ho k masu společně s namočenými vyždímanými rohlíky. Přidáme prolisovaný česnek, zlehka osolíme a opepříme. Směs promneme rukou, přidáme trošku strouhanky.

Z masové směsi tvoříme kuličky o velikosti mandarinek a obalujeme ve strouhance.

Vepřové karbanátky se sýrem smažíme ve větší vrstvě oleje.

Vepřové karbanátky podáváme teplé s bramborem nebo bramborovou kaší, studené s chlebem. Můžeme doplnit o zeleninovou přílohu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové karbanátky se sýrem

Zpět na recept