Vepřová líčka na víně

Recept na výbornou úpravu vepřových líček.


0.00x
120 min

Postup přípravy

Vepřová líčka naložíme do červeného vína a okořeníme kořením na zvěřinu. V ledničce necháme alespoň 8 hodin marinovat.

V rozpálené pánvi líčka zprudka z obou stran orestujeme a vyndáme. Na pánvi po restování opečeme slaninu, očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu, nezapomene také na cibuli. Přidáme zvěřinové koření a vložíme zpět líčka a zalijeme zbytkem vína. Přilijeme vodu a dusíme 1 - 1,5 hodiny. Průběžně můžeme dolévat vodu.

Hotová líčka s výpekem zahustíme jíškou. Na závěr vepřová líčka na víně dochutíme solí a pepřem. Podáváme s libovolnou přílohou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová líčka na víně

Zpět na recept