Vyzkoušejte recept na vepřová líčka pečená se zeleninou, divokým kořením, tymiánem a česnekem. Pokrm podáváme jako hlavní chod. Vhodnou přílohou jsou šťouchané brambory.
4 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
0.3 ks | celer |
3 lžíce | sádlo |
2 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
2 ks | bobkový list |
5 kuliček | nové koření |
3 snítky | čerstvý tymián |
10 kuliček | celý černý pepř |
750 g | vepřová líčka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena