Velikonoční nádivka

K Velikonocům patří nádivka! Tahle je z uzeného masa a kopřiv a pozor, použijte opravdu rohlíky, veka má jinou chuť!


3.0714x
90 min
2×

Postup přípravy

Uvaříme doměkka uzené maso nesmí se ale rozpadat. Vyjmeme a necháme vychladnout. Přecedíme vývar a necháme také vychladnout. Rohlíky a maso nakrájíme na kostičky, vejce smícháme s vývarem, osolíme a opepříme, dochutíme česnekem. Všechno namočíme do vývaru rohlíky s uzeným masem. Dáme do vymaštěné formy nebo pekáčku a pečeme ve vyhřáté troubě až povrch zezlátne a nádivka ztuhne.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Velikonoční nádivka

Zpět na recept