Velikonoční nádivka ze tří druhů mas

Pokud chcete sklidit úspěch za velikonoční tabuli, jistě nesmíte zapomenout na vynikající nádivku. Dnešní je kombinovaná z různých druhů mas.


3.572x
75 min
3×

Ingredience

6 ksvejce
100 mlmléko
6 ksžemle
200 gkuřecí prsa
1 hrstsekaná petrželka
200 mlmasový vývar
tuk na vymazání
1 hrstsekaná pažitka
250 guzené maso
200 gvepřová kýta
1 hrstsekané kopřivy

podle chuti

sůl
mletý bílý pepř
muškátový květ

na ozdobu

čerstvé bylinky

Postup přípravy

Každý druh masa uvaříme zvlášť. Měkká masa pokrájíme na malé kostičky.

Housky nakrájíme na malé kostky, dáme do mísy a zvlhčíme vývarem.

Troubu předehřejeme na 200°C, zapékací mísu dobře vymastíme.

Kostky masa smícháme s mokrými kostičkami housek, přidáme kopřivy, pažitku a petrželku. Okořeníme muškátovým květem, bílým pepřem a promícháme.

Hmotu rozprostřeme do zapékací mísy, zalijeme vejci rozšlehanými v mléce a dáme do trouby zapéct.

Křupavou nádivku servírujeme ozdobenou čerstvými bylinkami.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Velikonoční nádivka ze tří druhů mas

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena