Velikonoční nádivka ze tří druhů mas

Pokud chcete sklidit úspěch za velikonoční tabuli, jistě nesmíte zapomenout na vynikající nádivku. Dnešní je kombinovaná z různých druhů mas.


3.572x
75 min
3×

Postup přípravy

Každý druh masa uvaříme zvlášť. Měkká masa pokrájíme na malé kostičky.

Housky nakrájíme na malé kostky, dáme do mísy a zvlhčíme vývarem.

Troubu předehřejeme na 200°C, zapékací mísu dobře vymastíme.

Kostky masa smícháme s mokrými kostičkami housek, přidáme kopřivy, pažitku a petrželku. Okořeníme muškátovým květem, bílým pepřem a promícháme.

Hmotu rozprostřeme do zapékací mísy, zalijeme vejci rozšlehanými v mléce a dáme do trouby zapéct.

Křupavou nádivku servírujeme ozdobenou čerstvými bylinkami.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Velikonoční nádivka ze tří druhů mas

Zpět na recept